Buick kopen

Denk aan Buick en je denkt aan premium Amerikaanse auto's. USA cars als de Buick Enclave en Buick Verano bezorgen menig autoliefhebbers kippenvel. En dat is hun goed recht. Buick maakt immers al decennia lang prachtige modellen. Vergeet ook niet dat Buick het oudste Amerikaanse automerk is en vele innovatieve snufjes en concepten heeft bedacht. Een deel daarvan wordt nog tot op de dag van vandaag toegepast in de auto industrie.

Tegenwoordig maakt  Buick, dat overigens onderdeel is van het grote GM concern, vooral stijlvolle Sedans, luxieuse Crossovers en SUVs

Buick / Opel

De scheidslijn tussen Buick en Opel is soms moeilijk zichtbaar, mede doordat Opel in Amerika diverse modellen uitbrengt  onder het Buick label. De Buick Regal heeft bijvoorbeeld een Duits broertje in de vorm van de Opel Insignia. En ook de Buick LaCrosse heeft zo zijn gelijkenissen. 


Buick verkopen

Ook voor het verkopen van een Buick ben je bij ons aan het goede adres. Laat je auto gratis door onze experts taxeren. Klik op onderstaande button om direct van start te gaan of neem contact met ons op.

Taxeer gratis uw Buick
 

Geen resultaten