Dodge pick-up kopen

Vijfvoudig Truck of the Year winnaar; de Dodge Ram pick-up, is ook in Nederland een graag geziene gast. De 1500, 2500 en 3500 zijn zeer populaire modellen geworden. Alles aan deze instant classic pick-up van Dodge straalt kracht uit. En daarmee heeft Dodge het imago van een saaie boeren pick-up dat het in de jaren 80 van de vorige eeuw had (echt waar!) volledig van zich afgeschud. De grote en verzonken grille met het indrukwekkende Ram-embleem zijn inmiddels synoniem voor een geweldige rijervaring.

Dodge Charger

Maar Dodge is van vele markten thuis. Behalve de krachtige Ram is de klassieke Charger ook een stokpaardje. Wie is “General Lee” uit de Dukes of Hazard al vergeten? De Dodge Charger is een iconisch onderdeel van een roemruchte generatie American muscle cars. Nog steeds behoort de Charger tot de meest populaire Amerikaanse oldtimers. En ook de huidige Charger is hard op weg een classic te worden. In de vierdeurs sedan zie je overduidelijk sporen terug van de muscle cars terug die hem voor gingen. Met als grote voordeel dat de hedendaagse Chargers uitermate geschikt zijn voor dagelijks gebruik.

Dodge Winnebago

De Dodge Winnebago is nog zo’n Amerikaanse klasbak die we niet mogen vergeten. Changing the face of motor homes, zoals de slogan van Winnebago luidt, hebben ze erg serieus genomen. De klassieke Winnebago is een icoon dat zelfs is doorgedrongen tot in de diepste lagen van Hollywood. Bovendien vindt de Winnebago zichzelf iedere keer opnieuw uit waardoor ook de meest hoogstaande, futuristische motor homes de naam Winnebago dragen.

Autobedrijf Roden levert jouw Dodge

Naar welke Dodge je ook op zoek bent, Autobedrijf Roden levert. Bekijk ons actuele aanbod op de site of neem contact op om jouw specifieke wensen te bespreken.  

Dodge verkopen

Ook voor het verkopen van een Dodge ben je bij ons aan het goede adres. Laat je auto gratis door onze experts taxeren. Klik op onderstaande button om direct van start te gaan of neem contact met ons op.

Taxeer gratis uw Dodge