Cadillac kopen

De Cadillac, wat kunnen we er nog over zeggen. The King Elvis Presley had er tientallen. En ook de President van de Verenigde Staten wordt erin rondgereden. The Beast of Cadillac One is een van de - maar wellicht ook wel dé - best beveiligde auto's ter wereld. Ja, dat kunnen ze wel toevertrouwen aan Cadillac. 
 
Voor de meeste liefhebbers is Cadillac echter het symbool van innovatieve, kwalitatieve luxeauto's. Klassiekers als de Cadillac Fleetwood en de Cadillac Eldorado zorgen bij velen nog altijd voor warme herinneringen. Al in 1902 werd de eerste Cadillac geproduceerd, waarmee het een van de oudste automerken ter wereld is. Een jaar later werden er al duizenden 10 HP modellen verkocht. Een ongekend aantal voor die tijd. De precisie en daarmee de betrouwbaarheid gold als belangrijk verkoopargument. Nog geen 5 jaar later werd Cadillac overgenomen door GM, waartoe het nog steeds behoort. 
 
Een van de meest opvallende modellen van dit moment is de Cadillac Escalade. Een full-size luxury SUV.
 

Cadillac verkopen

Ook voor het verkopen van een Cadillac ben je bij ons aan het goede adres. Laat je auto gratis door onze experts taxeren. Klik op onderstaande button om direct van start te gaan of neem contact met ons op.

Taxeer gratis uw Cadillac
 

Geen resultaten