Autobedrijf Roden 

Autobedrijf Roden is er voor iedereen. Omdat we vinden dat een Amerikaanse auto voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom werken we met drie basis principes:

  1. We hanteren altijd scherpe prijzen
  2. We hebben doorlopend een gevarieerd aanbod
  3. We verkopen auto’s in alle prijsklassen

Dus of je nou voor het eerst kennis maakt met Amerikaanse auto’s, of op zoek bent naar die unieke sportwagen die alleen in the USA verkrijgbaar is; bij Autobedrijf Roden vind je wat je zoekt. Dankzij tien jaar ervaring met Amerikaanse auto’s kennen de SUV’s, vans en muscle cars onder de motorkap voor ons geen geheimen meer! En daar zijn we best een beetje trots op.

ADVIES OP MAAT

Service is een belangrijk aspect van het aanbod van Autobedrijf Roden. We begeven ons al jaren op de Amerikaanse automarkt en weten daardoor precies wat er speelt. Behalve het leveren van de perfecte auto, staan we je ook graag bij met advies op maat. Want wat kost het rijden van een Amerikaanse auto eigenlijk? En wat is fiscaal aantrekkelijk? Waaraan moet de auto voldoen om een grijs kenteken te kunnen krijgen? Wij leggen het je graag uit en onderzoeken samen met jou de voordeligste opties!

Amerikaanse auto’s, Hollandse nuchterheid

Amerikaanse auto’s zonder Amerikaanse toestanden. Dat willen we bij Autobedrijf Roden graag uitstralen. We houden van persoonlijk contact en nemen graag de tijd voor je. Aan de andere kant zeggen we je waar het op staat en stellen we de zaken niet mooier voor dan dat ze zijn. Want daar hebben wij niks aan en daar heb jíj al helemaal niks aan. Dus neem voor een Amerikaanse auto en een Hollandse bak koffie gerust contact met ons op!