Alle Amerikaanse auto’s leverbaar
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor jouw favoriete USA car

Amerikaanse van kopen

De Amerikaanse van is iconisch. Iedereen kent de Volkswagen Type 2; dé hippie-van bij uitstek. En wat te denken van de zwarte GMC Vandura met de rode streep? Juist, de A-Team Van! Op de Amerikaanse wegen is de van dan ook niet meer weg te denken. De Chevrolet Express, GMC Savana en de mini-van Dodge Grand Caravan doorkruisen in grote getale het Amerikaanse continent.

En niet zonder reden. Amerikaans vans en minivans bieden enorm veel ruimte en gebruiksgemak. Of je nu passagiers of vracht gaat vervoeren, de van is de go-to wagen. Praktisch, ruim inzetbaar en met een klassieke, onoverwinnelijke Amerikaanse look. De vans en mini-vans van Chevrolet, Dodge, GMC en Ford zijn dan ook populair bij zowel ondernemers als particulieren. 

Pick-Van of mini-van? 

Mini-vans hebben doorgaans voorwielaandrijving, drie rijen stoelen en een intelligent design om de laadcapaciteit zo groot mogelijk te houden. Desalniettemin is comfort, veiligheid en rijgemak het speerpunt van de mini-van. Een fullsize van heeft vaak achterwielaandrijving, meer ruimte aan de binnenkant en een groter vermogen. Door de komst en populariteit van de mini-van verdween de fullsize van kortstondig naar de achtergrond. Maar een stijgende vraag naar grotere, krachtiger auto’s heeft ook de fullsize van geen windeieren gelegd. Terug van weggeweest en here to stay!

Autobedrijf Roden levert alle vans

Naar welke van (of mini-van) je ook zoekt, Autobedrijf Roden levert! Doorzoek gemakkelijk het huidige aanbod online, of neem direct contact met ons op. Ook voor het verkopen van jouw Amerikaanse van ben je bij Autobedrijf Roden aan het juiste adres.


Geen resultaten