Chevrolet Chevy van kopen

De term Chevy Van wordt gebruikt voor de hele range vans van het merk Chevrolet. De originele Chevy Van is inmiddels vervangen door de Chevrolet Express, maar ook deze wordt onder de noemer Chevy Van geschaard. Het merk Chevrolet staat in Amerika als een huis en dat heeft grotendeels te maken met het feit dat hun vans staan als een huis. Beter gezegd; als een bus. De Chevy Van is krachtig, gaat lang mee en biedt zeeën aan ruimte.

GMC of Chevrolet?

De Chevrolet Express wordt regelmatig in één adem genoemd met de GMC Savana. Beide zijn fullsize vans, beide zijn op de markt gebracht in 1996 en beide komen van de band van General Motors. Te toevallig? Ja, te toevallig. De Chevorlet Express en GMC Savana zijn tweelingen. Mechanisch identiek. Allebei all-American vans die samen met de Ford F-series de backbone vormen van van-loving America.

Amerikaanse kwaliteit van Chevrolet

Chevrolet staat voor Amerikaanse kwaliteit. De Chevrolet Silverado is daarvan een exponent. Een typisch Amerikaanse pick-up met een grote cabine en een open laadruimte. Deze badboys van Chevrolet zien er niet alleen indrukwekkend uit, zo rijden ze ook. Mocht je een voorliefde voor GMC hebben, heeft General Motors ook wat betreft de Silverado aan je gedacht: de GMC Sierra is zijn eeneiige tweelingbroer.

Koop je GMC of Chevrolet bij Autobedrijf Roden

En ook bij Autobedrijf Roden bieden we the best of both worlds. Zowel de modellen van Chevrolet als GMC leveren wij vanuit onze eigen werkplaats. Bekijk dus gemakkelijk ons actuele aanbod en neem gerust contact op. 


Chevrolet verkopen

Ook voor het verkopen van een Chevrolet ben je bij ons aan het goede adres. Laat je auto gratis door onze experts taxeren. Klik op onderstaande button om direct van start te gaan of neem contact met ons op.

Taxeer gratis uw Chevrolet