Alle Amerikaanse auto’s leverbaar
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor jouw favoriete USA car

Amerikaanse SUV kopen

De Amerikaanse SUV is een statussymbool bij uitstek: comfortabel en luxueus van binnen, verpletterend indrukwekkend van buiten. Bovendien rijden Amerikaanse SUV’s als een droom. Een heerlijk soepele handling en doorgaans uitgerust met een automatische transmissie. Daarmee heeft de SUV het stadium van Sports Utility Vehicle, waar de afkorting voor staat, lang en breed achter zich gelaten.  De Cadillac  Escalade, Chevrolet Equinox en de Dodge Durango; stuk voor stuk auto’s waar jongens van dromen en mannen naar smachten. En dat is niet zo gek. De SUV stamt rechtstreeks af van militaire voertuigen als de Jeep en de Land Rover. Dat stoere imago hebben de hedendaagse SUV’s dus niet van een vreemde.

De kwaliteit van Amerikaanse SUV’s

Zo rond de eeuwwisseling werden SUV’s in korte tijd razend populair in de VS. Daardoor is de keuze in SUV’s gegroeid en de kwaliteit enorm toegenomen. Met de komst van de car-based crossover is de compact SUV bovendien perfecte combinatie geworden van vermogen en comfort. Stijlvol en toch alle ruimte die je zoekt. Voor het zwaardere, off-road werk kies je uiteraard voor de fullsized, truck-based SUV. Een auto met oneindige mogelijkheden uit het land van de onbegrensde mogelijkheden. De Jeep Grand Cherokee, de Ford Expedition en de GMC Yukon laten je op geen enkel terrein in de steek.

Autobedrijf Roden levert real American SUV’s

Voor een SUV met Amerikaanse uitstraling én kwaliteit, zit je bij Autobedrijf Roden goed. Vanuit onze eigen werkplaats leveren we vrijwel alle Amerikaanse merken en modellen. Staat jouw favoriete model niet ons actuele aanbod? Neem dan snel contact met ons op om jouw wensen te bespreken.


Geen resultaten