Alle Amerikaanse auto’s leverbaar
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor jouw favoriete USA car

Amerikaanse pick-up kopen

De pick-up truck. Een echt Amerikaanse uitvinding. Ontworpen als werkpaard aan het begin van de twintigste eeuw en tot op de dag van vandaag ongeëvenaard betrouwbaar en veelzijdig. De pick-up truck is een auto waaraan je je gaat hechten, waar je je hart aan verliest en waar je uiteindelijk nooit meer vanaf wil. In Amerika zijn de Ford F-series, Chevy’s en Dodges niet aan te slepen. En ook in ons land is de Amerikaanse pick-up aan een ware opmars bezig. Chevrolet, GMC en Ram weten hun wagen steeds lichter te maken, zonder aan vermogen in te boeten. De pick-ups voelen daardoor inmiddels zeer comfortabel aan. En dat beseft nu ook de Nederlandse autoliefhebber.

Pick-ups in alle formaten

De pick-up is niet voor niets de meest veelzijdige Amerikaanse auto. Tussen de originele, all-American pick-up van gebroeders Dodge uit 1918 en de bestseller Ford F-150 zit een enorme range en variëteit aan pick-ups. Compacte modellen met een 4 cilinder motor, fullsizes en de machtige heavy-duty pick-ups. Waar je voorkeur ook ligt, Autobedrijf Roden levert de pick-up waarvan jóuw bloed sneller gaat stromen.

Pick-up kopen bij Autobedrijf Roden

Autobedrijf Roden levert alle Amerikaanse pick-ups. Wij werken vanuit onze eigen, professionele werkplaats en bieden altijd de beste service. Wil je bij het aankopen van een pick-up jouw oude auto inruilen? Dat kan altijd! Doorzoek gemakkelijk ons actuele aanbod aan Amerikaanse pick-ups, of neem direct contact op om jouw wensen met ons te bespreken. We staan voor je klaar!