Ford pick-up kopen

Ford is Amerika en Amerika is Ford. De ingenieuze Henry Ford zorgde in het begin van de twintigste eeuw met zijn Model-T voor een ware revolutie in de Amerikaanse autowereld. En bij dat ene succesje bleef het niet. Een ongekend succesverhaal is dat van de Ford F-150. Al meer dan 35 jaar is de Ford F-150 pick-up de meest verkochte auto in de USA. En niet zonder reden. De F-150 is uit te rusten van no-nonsense werkpaard tot glimmend luxepaard met al het denkbare comfort. Die veelzijdigheid, het betrouwbare karakter en zijn grote laadcapaciteit maken de Ford F-150 een echte winnaar. Letterlijk, want de pick-up wint in de Verenigde Staten award na award. Van de publieksprijs in bijna elk autoblad tot duurzaamheidsawards voor zijn lage uitstoot.

Ford Super Duty

Maar Amerika zou Amerika niet zijn als de pick-ups niet nog een slagje groter kunnen. De Ford Super Duty pick-ups - F-250 tot en met F-550 - zijn groot, stevig gebouwd en buitengewoon krachtig. De Super Duty pick-ups zijn gebouwd om enorme ladingen te kunnen torsen, zonder in te boeten op rijgemak en –plezier. En laten we wel wezen, wanneer je een Ford-F250, F-350 of F-550 voorbij ziet rijden, kijk je toch even om. Een machtige verschijning waar iedere pick-up liefhebber van droomt. Zoals Ford het zelf zegt: Built Tough.

Ford pick-ups bij Autobedrijf Roden

De populariteit van de Ford F-series is al lang niet meer gebonden aan Amerika. In Europa en dus ook in Nederland herkennen we steeds meer de absolute klasse van de pick-ups van Ford. Autobedrijf Roden helpt je dan ook graag bij de keuze en de aanschaf van jouw Ford pick-up. Neem direct contact met ons op en laat ons weten waarmee we jou van dienst kunnen zijn!


Ford USA verkopen

Ook voor het verkopen van een Ford USA ben je bij ons aan het goede adres. Laat je auto gratis door onze experts taxeren. Klik op onderstaande button om direct van start te gaan of neem contact met ons op.

Taxeer gratis uw Ford USA